Bloembollen bestellen

Bestel nu biologische bloembollen voor je tuin!

 

Bloembollen zijn bij de eersten in het voorjaar om je tuin nieuw leven en kleur te geven. Het is een enorme verrijking voor elke tuin om in de borders en eventueel ook in het gazon bloembollen te zetten. Ik kan het iedereen aanraden! Je zal voelen hoeveel deugd het je doet om tijdens de laatste winterdagen en in de vroege lente deze frisse energiebommetjes te zien bloeien in je tuin! En NU is het dè moment om ze aan te planten in je tuin!

Tuinen in Beweging biedt daarom nu een selectie aan van verschillende prachtige soorten narcissen, krokussen, sieruien, tulpen, blauwe druifjes, sneeuwroem en sterhyacint.

 

Natuurlijk biologisch!

We kiezen uitdrukkelijk voor biologische bollen die gekweekt zijn in een natuurlijke omgeving op een biologisch bedrijf zonder dat er chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest bij komen kijken. Gezonde bollen vol energie dus!  En je geeft er de biologische landbouw een steuntje in de rug mee. De bollen komen uit Nederland en zijn SKAL gecertificeerd.

 

Bestellen is eenvoudig!

Hoe gaat dat in zijn werk? Hier gaan we!

  1. Je kijkt hier welke soorten je wil bestellen.
  2. Dit vul je in op het bestelformulier dat je hier vindt.  Daar vind je ook de prijzen. Alle prijzen zijn incl. btw.
  3. Nadien krijg je een mail waarin nog eens duidelijk vermeld staat hoeveel je dient te betalen. Van zodra je betaald hebt, is de  bestelling in orde.
  4. Levering gebeurt per post in de week van 22 oktober. Je krijgt ook een mini-handleiding met tips voor de aanplanting bij de levering.

Bestel nu meteen! Bestellen kan nog tot vrijdag 12 oktober.

 

Overzicht van het aanbod

Hier  kan je naar het overzicht van welke soorten we aanbieden.

 

Prijzen

Omdat we werken zonder tussenschakels zijn de prijzen van deze biologische bloembollen zo laag als mogelijk gehouden. Als je grotere hoeveelheden bestelt, zijn de prijzen nog goedkoper. Je vindt ze nergens goedkoper. Zelfs niet-biologische bloembollen worden in tuincentra aan veel hogere prijzen aangeboden.

We bundelen de levering aan al onze klanten in de week van 22 oktober, waardoor we efficiënter kunnen werken (en dus ook goedkoper zijn). 

Je bloembollen worden je toegestuurd met de post. We rekenen hiervoor een verzendkost aan van 6,50 euro binnen België. Als je voor meer dan 100 euro bestelt, nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Naar Nederland bedraagt de verzendkost 12 euro en valt deze kost weg vanaf een bestelling van 200 euro.

We houden eerlijke prijzen aan die voor iedereen leefbaar zijn. Door een korte keten aan te houden zijn we een heel pak goedkoper dan de traditionele tuincentra.  En bovendien bio!

Bloembollen zijn bovendien een heel goedkoop product als je kijkt wat je ervoor terugkrijgt! Voor relatief weinig geld tover je je tuin om in een prachtige bloemenzee.

 

Aantallen

Ik vind het persoonlijk steeds het mooist als bloembollen in grote aantallen worden aangeplant.  Zoals dat soms langs lanen en in parken gebeurt. Dat kan ook in je eigen tuin! Verwen jezelf én je tuin gul met bloembollen want ze zijn de sieraden van je tuin. Je kan de meeste soorten bovendien ook gebruiken als snijbloemen! 

Ik bied de bloembollen aan per 25 stuks, 50 stuks, 100 stuks en 200 stuks. Wil je een veel grotere hoeveelheid bloembollen, stuur me dan een mail met de hoeveelheden, dan maak ik voor jou een prijsofferte op maat.

 

Snijbloemen uit eigen tuin

Wat is er fijner dat bloemen plukken in eigen tuin! Een boeketje bloemen kost in de bloemenwinkel toch al gauw 25 euro en kijk eens wat een mooie hoop (biologische!) bollen je daar al voor hebt! Een boeket uit eigen tuin is onbetaalbaar!

 

Wees er snel bij!

Het aanbod aan biologische bloembollen is momenteel nog steeds vrij klein. Het is mogelijk dat bepaalde soorten zijn uitgeput. Wees er daarom als de kippen bij en doe meteen je bestelling. Zo heb je meer kans dat je alle soorten kan krijgen. Wij doen daar ons uiterste best voor, maar op = op! Op je bestelformulier kan je aanduiden of je al dan niet een evenwaardige vervanger wil (zelfde soort en gelijkaardige kleur) wil mocht de soort die je koos uitgeput zijn. Zoniet storten we je het geld terug.  

 

Kadootje geven?

Hé, je kan ook een bloembollenpakket kado doen aan iemand! We sturen dit pakketje dan samen met een mooie en gepersonaliseerde kaart naar iedereen die jij dit graag wil schenken! Een mooi en ecologisch verantwoord geschenk dat veel plezier geeft!

 

Kan je ook bloembollen in het gazon aanplanten?

Ja natuurlijk! Dat is prachtig! Je leest er hier meer over.

 

Heb je nog een vraag?

Laat het mij horen! Je kan me mailen op sofiehoste7(at)gmail.com

 

Bestellen kan hier en nu tot en met vrijdag 12 oktober!