Secret Garden

Als mens leef je niet alleen, je bent altijd een deel van het geheel. Zoals je tuin ook een deel is van onze grote tuin, de aarde. In deze online gemeenschap die we hier samen creëren rond Tuinen in Beweging voel je dat ook. De onderwerpen waarover we het zullen hebben, gaan over het opnieuw bewust leren voelen van de cycli in de seizoenen en ook proberen om hiernaar te leven. Het gaat over het terug naar boven halen van lang vergeten wijsheden rond natuurlijke rituelen om jezelf meer te verbinden met je tuin, met de aarde en met het grotere geheel. Het gaat over betekenis geven, over aandacht geven aan wat je wil laten groeien in jouw leven, en over liefdevol groeien in je zelf.  Jij, maar ook iedereen en alles rondom jou is in beweging en dat maakt het leven zo boeiend!

 

Het leuke aan zo’n groep van gelijkgezinden is dat je je ervaringen kan delen, dat je geïnspireerd wordt door wat anderen weten en vertellen. Omdat het een groep is die momenteel enkel op internet zal bestaan, kan je deelnemen wanneer het jou best uitkomt. Een momentje voor jezelf, om je te herbronnen, tips hoe je dat in je eigen tuin kan doen, ideeën hoe je het leven kan vieren samen met de mensen die je liefhebt.

Het is laagdrempelig, je hoeft er niet de deur voor uit en je focust op jezelf, maar (als je dat wil) toch in verbondenheid met anderen: hier kan je op een veilige manier aan jezelf werken om gelukkig en vrij te leven! Echt puur authentiek en bewust leven, dat is waar we naar streven in deze groep!

 

 

 

Online cursussen

Ik ben momenteel online cursussen aan het ontwikkelen en de inhoud ervan zal concreet gaan over het ontwikkelen, beleven en inzetten van je vrouwelijke kracht, het leven volgens de natuurlijke cyclussen en ritme van de maand en het jaar in verbinding met de natuur, het ontdekken van je innerlijke voelen en dat omzetten naar uiterlijke vormen in je eigen leven.

Hier vind je al een eerste inkijk in het wordingsproces.

Het wordt een besloten groep waar enkel mensen die ervoor kiezen aan kunnen deelnemen. Dat creëert een veilige plek waar je jezelf mag zijn en tonen (als je dat wil). We creëren een sfeer van gezelligheid, warmte en een veilig nest. Zodat je je vleugels kan uitslaan op het moment dat jij er klaar voor bent. Een oefenruimte om bij te leren van elkaar en om jezelf te laten zien zoals je bent.

 

Aanbod van biologische bloembollen

Ook hier maak ik werk van om jou en deze hele community biologische bloembollen te kunnen aanbieden, met liefde geteeld en die mooi zouden staan in jouw tuin. Dit mag je in het najaar 2017 verwachten.

 

Is er géén tijd of is er niets dan tijd?

Ik leg mezelf géén druk op door een tijdstip te beloven wanneer dit zal klaar zijn om aan jullie te tonen (sommigen onder jullie kregen al een eerste inkijkje!) want ik wil het op mijn eigen ritme doen en op een manier die juist aanvoelt. Maar ik brand wel van verlangen om het met jullie te delen. Het komt er dus aan, op de juiste moment zal het in de wereld gezet worden!

Deze groep gaat binnenkort van start op website van Tuinen in Beweging. Ook op  de facebookpagina van Tuinen in Beweging zal je zeker zien passeren wanneer we online gaan.  Het idee is momenteel aan het opborrelen en rijpen en heel binnenkort lees je er hier meer over. Ondertussen kan je alvast de facebookpagina hier ‘liken’! En schrijf je hier in op de nieuwsbrief van Tuinen in Beweging, dan mis je de start zeker niet!

Nieuwsgierig geworden? Wil je ondertussen toch al graag meer informatie hierover? Stuur me dan een mail (sofie@tuineninbeweging.be) met je vraag en ik probeer die zo goed als ik kan te beantwoorden!

 

Wees welkom!

 

Community