Het hogere doel van Tuinen in Beweging

Posted on Posted in Geen categorie, Tuinen in Beweging

Dit is een oproep naar jou! Help me bij het vinden van het juiste hogere doel van mijn bedrijf Tuinen in Beweging!

Ik geef wat meer uitleg om duidelijk te maken waar ik precies naar op zoek ben.

Ik ben nu sinds een jaartje opnieuw bezig om mijn droombusiness uit te bouwen. Dat doe ik heel bewust en langzaam aan omdat ik uit een periode kom waar het even allemaal niet meer vanzelf liep en mijn lichaam mij terugfloot bij elke verkeerde beweging. Maar ondertussen heb ik ongelooflijk veel bijgeleerd over het leven, over mezelf en vooral: over hoe ik wil leven. Ik wil mijn droom leven!

In mijn bedrijf Tuinen in Beweging geef ik die droom vorm: enerzijds door het ontwerpen en aanleggen van ecologische droomtuinen waarin mijn klanten zich kunnen herbronnen en in hun kracht kunnen komen, maar ook van gezonde speelomgevingen en inspirerende groene omgevingen. Anderzijds ontwikkel ik momenteel volop online cursussen die vrouwen kunnen helpen bij het terugvinden van de verbinding met de natuur, met de natuurlijke cyclussen in het jaar en in het leven, m.a.w. antwoorden tijdens de zoektocht naar meer vervulling en verbinding met zichzelf. Enkele daarvan zijn nu al in de testfase, andere nog in volle rijping! Grootse dingen zijn in wording. Maar daarover hoor je later zeker meer!

Wat ik met mijn business ook wil doen is een bijdrage leveren aan een betere en mooiere wereld. Als jullie mij persoonlijk kennen, weten jullie dat mijn hart ligt bij een duurzame wereld waarin we op een gezonde ecologische manier kunnen leven. Maar ook ethische en sociale menselijke problemen in de wereld kunnen mijn hart doen breken en mijn vuur aanwakkeren om tot actie te komen. Dat idealistisch kantje van mij wil nu ook echt vorm krijgen in mijn bedrijf. Ik vind het zo belangrijk dat ondernemers verantwoordelijkheid opnemen voor de wereld en wil hier zelf nu al mee starten. Ook al is mijn bedrijf nu nog klein, net opgestart en op dit moment nog niet rendabel. Dit stuk hoort gewoon bij hoe ik wil werken: met hart en ziel betrokken en strevend naar een groots leven.

Daarom ben ik nu op zoek naar een project waar ik me volledig kan achterzetten. Ik zoek iets waar ik mijn hart en ziel in kan leggen, waar ik me heel nauw verbonden mee voel. Dat aspect is werkelijk heel belangrijk voor mij. Het zou dubbel fijn zijn als er ook nog een link is met wat ik doe in mijn bedrijf. Zodat mijn klanten een duidelijk verhaal van eenheid en verwevenheid krijgen.

Ik verwelkom jouw ideeën! Heb je een lokaal of globaal project waar jouw hart vol van is én waar je een duidelijke link ziet met mij als persoon en met Tuinen in Beweging? Laat me weten welk project jij vindt passen bij Tuinen in Beweging. Als je al een idee hebt hoe onder welke vorm dat kan om hier samen een win-win van te maken, is dat ook welkom. Of misschien ken je iemand die op zo’n project werkt? Stuur deze link door naar je vrienden en deel dit bericht op Facebook! Ik sta open voor elk waardig en inspirerend voorstel!  Dankjewel alvast en ik ben erg benieuwd naar jullie reacties!

Warme groet,

Sofie

P.S. Meer info over mijn drijfveren (waarom ik doe wat ik doe) vind je hier. Je kan je hier inschrijven op de tweewekelijkse nieuwsbrief van Tuinen in Beweging waar je tips krijgt voor méér verbinding met je tuin, met jezelf! Wees welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *