De laatste dagen om je bio sneeuwklokjes te bestellen!

Posted on Posted in Geen categorie

Nog tot en met zaterdag kan je biologische sneeuwklokjes bestellen!

Het is heel simpel!  Op het bestelformulier vul je je gewenste aantallen in.

Nadien krijg je een mail met vraag voor betaling. De sneeuwklokjes worden geleverd in de week van 26 maart, samen met een planthandleiding.

 

In ’t Groen???

Wij verkopen onze sneeuwklokjes ‘In ’t Groen’, dat wil zeggen compleet met wortels en bladeren. Zo rooien we ze in het vroege voorjaar, waarna we ze direct aan onze klanten versturen in een gesloten verpakking. Het is de bedoeling dat de sneeuwklokjes daar zo snel mogelijk weer de grond in gaan. Meestal zullen ze nog een paar weken groen blijven, waarna het blad vergeelt en verdwijnt. Pas het volgend voorjaar zijn de sneeuwklokjes ten volle te bewonderen, maar dan komen ze ook op alsof ze er altijd al gestaan hebben. In de jaren daarop zullen ze zich snel vermeerderen.

Bij de sneeuwklokjes die u droog kunt kopen – in de herfst, in een zakje – is het resultaat vaak teleurstellend. Vaak zijn die bolletjes al verdroogd of versteend voor ze de grond in gaan, en schieten daardoor geen wortel meer. Als ze dat wel doen, duurt het vaak nog jaren voor ze echt op gang komen.

Vandaar dat wij er voor kiezen om onze sneeuwklokjes in ’t groen te verkopen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *