De Secret Garden doet haar deur open! Welkom!

Posted on Posted in Geen categorie

Vanuit een groot verlangen om zelf verder te groeien én dat te kunnen delen met andere mensen, is de Secret Garden eind 2016 ontstaan. Er valt zoveel te leren over onszelf en ik vind het zo inspirerend om deze weg te gaan, maar ik vind het nog fijner om dat samen met anderen te doen.

Als mens leef je niet alleen, je bent altijd een deel van het geheel. Zoals je tuin ook een deel is van onze grote tuin, de aarde. In deze online gemeenschap die we hier samen creëren in de Secret Garden voel je dat ook. De cursussen die er aangeboden worden gaan deuren voor je openen en je zal nieuwe horizonten ontdekken! Let’s start the journey!

 

Waarover gaan de cursussen in de Secret Garden?

De inhoud van de cursussen gaan over het ontwikkelen, beleven en inzetten van je vrouwelijke kracht, het opnieuw bewust leren voelen wie je écht bent, het leven volgens de natuurlijke cyclussen en ritme van de maan(d) en op die manier meer innerlijke rust te vinden in ons vaak jachtige leven. 

Het gaat ook over het terug naar boven halen van lang vergeten wijsheden rond natuurlijke rituelen om jezelf meer te verbinden met je zelf, met de aarde en met het grotere geheel. Het gaat over betekenis geven, over aandacht geven aan wat je wil laten groeien in jouw leven, en over liefdevol groeien in je zelf. Over meer in verbinding met de natuur te gaan leven, het ontdekken van je innerlijke voelen en dat omzetten naar uiterlijke vormen in je eigen leven. Leren om meer vervulling te brengen in je leven. Heerlijk, toch?

Jij, maar ook iedereen en alles rondom jou is in beweging en dat maakt het leven zo boeiend!

Wat mag je verwachten?

Momenteel bevat de Secret Garden vier cursussen die je kan volgen.

Je kan dit op je eigen ritme doen wanneer je wil en zo snel of traag als je wil. Omdat ik weet dat soms ook leuk is om sàmen aan de slag te gaan met een bepaald thema, ga ik ook regelmatig een cursus ‘begeleiden’. Het staat je helemaal vrij om mee te doen of niet. Het houdt gewoon in dat we samen door de lessen gaan van de cursus en onze ervaringen op ons eigen pad kunnen delen met elkaar. Het staat je steeds vrij om zoveel of zo weinig als je dat zelf wil te delen met de groep. Onder elke les bestaat de mogelijkheid om te delen wat je wil.

 

Wil je je meteen lid maken? Dat kan hier!

 

Hier kan je lezen wat voor moois het jou allemaal kan brengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *