Tuinen in Beweging zoekt en vindt!

Posted on Posted in Geen categorie

Tuinen in Beweging vindt het leveren van topkwaliteit in duurzame materialen en dat voor de juiste prijs héél belangrijk. Wij werken enkel samen met mensen die op een ecologische manier werken, daarin zijn we heel duidelijk.

We zijn daarom steeds op zoek naar de meest vruchtbare samenwerkingen met vakspecialisten voor ondermeer:

  • verwijderen van bomen en struiken
  • grondwerken
  • aanleg van terrassen in steen
  • aanleg van stapstenen en paadjes
  • houten terrassen, plaatsen van poortjes en omheiningen
  • aanplantingen
  • gazonaanleg
  • kunstwerken voor in de tuin
  • zorg en nazorg van de tuin

Wij werken op freelance basis samen met andere zelfstandige ondernemers omdat we overtuigd zijn van het belang van ‘op je eigen benen staan’. Dat is volgens ons de krachtigste manier om de mooiste tuinen te creëren. Op die manier bouwen we een duurzame samenwerking uit die zowel voor de klant, voor jou als vakspecialist en voor mij als ontwerper van de tuin een grote meerwaarde creëren.

Wij werken volgens het principe van underpromise & overdeliver. Zo bouwen we een vertrouwen op met de klant en heeft iedereen een tevreden gevoel. Het is voor ons minstens even belangrijk als voor de klant zelf om een pareltje van een tuin af te leveren.

Wij werken natuurlijk op een ecologische manier, dat staat als een paal boven water. We zoeken mensen die deze visie ondersteunen en zelf steeds op zoek gaan naar de meest duurzame oplossingen. Wat dat zoal inhoudt, kan je hier nalezen.

Wij houden van heldere afspraken, een duidelijke, vlotte en correcte communicatie. Tussen jou als vakspecialist en ons zodat wij ook duidelijk kunnen communiceren naar de klant.

Wij willen vlot kunnen samenwerken met vakmensen en houden ervan dat de gemaakte afspraken steeds nagekomen worden.

 

Voel jij je aangesproken om op deze manier samen te werken? 

Laat ons weten wat jouw specialiteit is in het aanleggen van een tuin!

Wij staan open voor jouw ideeën en horen graag van jou!

Of ken je mensen die dit met hart en ziel willen doen?  Dan zouden we het heel fijn vinden als je dit bericht doorstuurt!

 

Vanaf nu plaatsen we regelmatig ‘oproepen’ voor vakmensen op onze website, voor een specifiek werk in een tuin van onze klanten. Hou onze website dus regelmatig in het oog!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *