Rondleiding in de Secret Garden

Rondleiding in de Secret Garden

Dit zijn de cursussen die momenteel in de Secret Garden op jou staan te wachten! In 2018 komen er zeker nog een aantal superleuke cursussen bij, daar kan je zeker van zijn!

Klik hieronder op de cursus waar je graag meer info over wil of... maak jezelf meteen lid van de Secret Garden.!

1. ONT-MOET-ING MET JEZELF

Deze cursus is voor alle vrouwen die zichzelf beter willen leren kennen, begrijpen en willen leren om dichter bij zichzelf te staan. Vrouwen die de zoektocht naar hun levensopdracht ter harte willen nemen omdat ze – net als ik – hunkeren naar meer diepgang en vervulling in hun leven. We leren ook om in onze vrouwelijke kracht te gaan staan, en vooral: op de juiste zachte maar krachtige vrouwelijke manier.

2. MAAN-TIJDEN

Als vrouw zijn we vaak vervreemd van onze link met de maan. Maar wat een heerlijk gevoel om je er terug mee te verbinden en hierdoor je verbonden te voelen met het grotere geheel. De cursus ‘Maan-tijden’ geeft je praktische handvaten om terug op het ritme van de maan te leven. Ik leer je hoe je terug in evenwicht kan komen, over het verschil tussen de rode cyclus en de witte, over PMS, over hoe allerlei cyclussen precies in elkaar passen en over allerlei belangrijke dingen die vrouwen terug in hun natuurlijke cyclus brengen.

3. RUNNING TO STAND STILL

Het is werkelijk héérlijk om jezelf in beweging te zetten en de stroom aan inspiratie die daaruit vrijkomt is waanzinnig. Unstoppable! Deze cursus geeft je inspiratie, ideeën en tips om jezelf in beweging te zetten en te leren omgaan met de dingen die je onderweg tegenkomt. Er zitten ondertussen 21 lessen in deze cursus maar er zullen er nog geregeld bij komen. Het blijft namelijk verder borrelen… Geschikt voor iedereen die graag meer wil bewegen in haar leven, maar die een afkeer heeft tegen prestatiegericht sporten. In deze cursus gaan we wég van die prestatie, op zoek naar inspiratie.

4. 12 HEILIGE NACHTEN

HerBRONnen en STILTE maken om bij jezelf te komen in de periode tussen kerstmis en rond nieuwjaar. De cursus is een prachtige manier om het afgelopen jaar mooi af te ronden en het nieuwe goed in te zetten. Het is een reflectie naar wat er was én ook een voorbereiding op wat in ons leven gaat komen. Het is even tijd nemen voor jezelf (in deze vaak drukke dagen) en even naar binnen keren om te voelen wat je voelt. Dit is een 12-daagse innerlijke reis rond een door jou gekozen thema. 

Trakteer jezelf!

Bovendien krijg je als EXTRA inspiratie een aantal pagina's om jezelf te trakteren met inspirerende boeken, podcasts, personen, muziek, quotes en plekken... Heerlijk om in rond te zwerven.

Als je dat wil, kan je meteen van start gaan! Hier kan je je meteen lid maken van de Secret Garden. Wacht niet te lang, want het is echt een groot geschenk aan jezelf (en er zijn maar een beperkt aantal eerste goedkope abonnementen beschikbaar)!