Welkom bij de Secret Garden!

Posted on Posted in Secret Garden

Het is zover! De Secret Garden opent haar deuren! Voor mij is dit een grootse en spannende gebeurtenis. Het voelt alsof ik een kindje op de wereld zet. Natuurlijk wil ik dan niet alleen zijn. Daarom wil ik je graag uitnodigen om deel te nemen aan de Secret Garden.

De Secret Garden is dé online plek om jezelf te herbronnen en opnieuw te vervullen met al je diepste verlangens. Klinkt heerlijk toch? De online cursussen die er aangeboden worden gaan deuren voor je openen en je zal nieuwe horizonten ontdekken! Let’s start the journey!

Waarover gaan de cursussen in de Secret Garden?

De inhoud van de cursussen gaan over het ontwikkelen, beleven en inzetten van je vrouwelijke kracht, het opnieuw bewust leren voelen wie je écht bent, het leven volgens de natuurlijke cyclussen en ritme van de maan(d) en op die manier meer innerlijke rust te vinden in ons vaak jachtige leven.  Je leest er hier meer over!

Wat mag je verwachten?

Je kan alles wat in de Secret Garden staat op je eigen ritme doen wanneer je wil en zo snel of zo traag als je wil. Omdat ik weet dat soms ook leuk is om sàmen aan de slag te gaan met een bepaald thema, ga ik ook regelmatig een cursus online begeleiden. Het staat je helemaal vrij om mee te doen of niet. Het houdt gewoon in dat we samen door de lessen gaan van de cursus en onze ervaringen op ons eigen pad kunnen delen met elkaar. Het staat je steeds vrij om zo veel of zo weinig als je dat zelf wil te delen met de groep. Onder elke les bestaat de mogelijkheid om te delen wat je wil.

De eerste cursus die ik zal begeleiden is die rond de jaarovergang, ‘de 12 Heilige Nachten’. We starten daarmee rond 15 december. Wil je daar graag bij zijn? Schrijf je dan hier meteen in!

Vanuit een groot verlangen om zelf verder te groeien én dat te kunnen delen met andere mensen, is de Secret Garden eind 2016 ontstaan. Er valt zoveel te leren over mezelf en ik vind het zo inspirerend om deze weg te gaan, maar ik vind het nog veel fijner om dat samen met anderen te doen. Vrijheid, plezier én verbondenheid: dat is voor mij de essentie van gelukkig leven.

De Secret Garden creëert een momentje voor jezelf, om je te herbronnen,  ideeën hoe je het leven kan vieren samen met de mensen die je liefhebt.

Ik hoop heel erg dat de Secret Garden jou aanspreekt en voor jou een Sacred Place op aarde kan worden!
Heb je nog vragen? Misschien werd hij al beantwoord en kan je het hier onderaan bij de FAQs nalezen. Mocht je nog een andere vraag hebben, laat het me dan zeker weten.

Ik kijk er naar uit je heel binnenkort te mogen verwelkomen in de Secret Garden! Schrijf je hier meteen in als je de start niet wil missen!

Hartegroet!

Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *