Dream Big!

Posted on Posted in ecologische tuinen, Flower Challenge, Secret Garden, Tuinen in Beweging, tuinontwerp

Mijn grootste wens is dat iedereen (die dat graag wil) een tuin met een ziel heeft. Een tuin waarin geleefd en beleefd wordt. Een levende tuin waar het leven gevierd kan worden. Leve(n) de tuin!

 

Natuurlijk ecologisch, met een prachtige vormgeving en hélemaal volgens de wensen en noden van jou. Ik wil echt topkwaliteit te leveren, doorheen het hele ontwerp- en aanlegproces. Omdat ik daar zelf energie van krijg en omdat ik wil dat jij een héél tevreden klant bent.

 

Dat is waar ik van droom! Ik heb geleerd om mijn eigen wensen uit te spreken want dan hebben ze veel meer kans om uit te komen.

 

Wat ik als persoon en als bedrijf daarbij heel erg belangrijk vind is transparantie. Dat jij als klant duidelijk weet wat je wanneer mag verwachten en voor welke prijs. Duidelijke afspraken en een vlotte en correcte service. Zodat het proces om te komen tot het tuinontwerp als heel fijn wordt ervaren door jou als klant én door mijzelf.

 

En je mag ook gerust een kijkje nemen achter de schermen van Tuinen in Beweging. Mijn bedrijf dat ik na 7 jaar rustpauze opnieuw opstartte begin 2016 is aan het groeien op een organische manier. Daarbij laat ik me op verschilende vlakken adviseren door een groep der wijzen. Het zijn stuk voor stuk wijze warme wonderlijke mensen met wie ik een klik heb en die me heel erg graag feedback geven op mijn manier van werken, op mijn aanbod, op mijn prijszetting, samenwerkingen, … Hoe fantastisch is dat om zo’n vrienden achter mij te hebben die me vrijwillig advies geven bij de groei van mijn bedrijf en daardoor ook bij de groei van mezelf! Ik ben hier zo ongelooflijk dankbaar voor! Dankjewel als JIJ één van die wijzen bent!

 

En als jij denkt dat je misschien wel iets een meerwaarde zou kunnen zijn voor Tuinen in Beweging en/of jij ook bij de groep der wijzen willen aansluiten, laat het mij dan alsjeblief weten! Ik sta open voor elk idee waar jouw hart en ziel in zit.

 

Natuurlijk is er nog veel groei mogelijk, wat zou het erg zijn als er geen beweging meer mogelijk zou zijn. Ik leer nu na 2 jaar om groter te denken. Een beter woord is : GROOTSER. Want het gaat niet enkel om te groeien in omzet en cijfers maar ook en VOORAL om zèlf te groeien in mijn ondernemerschap. In durven mijn creativiteit naar buiten te brengen. In helemaal mezelf zijn in wat ik doe. Mijn eigen stem en mijn eigen stijl. Dàt is groots leven en dat is het leven waar ik van droom.

 

I design the life I love.

 

Ik hoop echt van ganser harte dat het voor jou duidelijk is wat mijn visie is op tuinen en het ontwerpen ervan. Dat ik de tuinen die ik ontwerp een ZIEL wil geven waardoor ze helemaal ‘kloppen’ (net als je hart) en levend worden.

Let’s g(r)o(w)!

Wat wens jij voor jouw tuin? Wat is jouw grote grootse droom?

Vraag mijn hulp als je graag op weg wil geholpen worden om dromen te realiseren in je tuin!

 

Heb je nog een vraag? Ik hoor het graag van jou! Je kan me mailen naar sofiehoste7@gmail.be.

Ik wens je veel plezier in je tuin, jouw stukje hemel op aarde!

 

Hartelijke groet!

Sofie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *