Bedankt om je te abonneren op de nieuwsbrief!

Posted on Posted in Geen categorie

Ik wil je graag bedanken om Tuinen in Beweging te volgen door deze blogs te lezen en door je te abonneren op de nieuwsbrief van Tuinen in Beweging. Zonder jou had ik nooit gestaan waar ik nu sta!

Zoals je misschien al hebt gehoord, worden er wereldwijd nieuwe wetten voor gegevensbescherming gelanceerd vanaf 25 mei 2018 (inclusief GDPR in Europa). Een keuze waar Tuinen in Beweging helemaal achter staat. Tuinen in Beweging is altijd zorgvuldig omgegaan met uw gegevens.

Via deze weg informeren we je graag over het gebruik van jouw gegevens. Wij gebruiken jouw mailadres enkel en alleen om je onze nieuwsbrief te sturen, om je op de hoogte te houden van onze acties (zoals bijvoorbeeld de bloembollenactie in september en de sneeuwklokjesactie in januari). Een tweetal keer per maand mag je een nieuwsbrief van Tuinen in Beweging in je bus verwachten. Onderaan de mail, en alle andere mails die we versturen, heb je steeds de optie om je ‘uit te schrijven’. Op die manier worden jouw account & gegevens volledig verwijderd.

Hier kan je het privacybeleid van Tuinen in Beweging nalezen. Mocht je nog vragen hebben daarover, ben ik steeds bereid om je eerlijk uitleg over te geven hoe ik werk.

Ik schrijf elke nieuwsbrief met veel zorg, met hart en ziel – én veel plezier- want ik vind het een eer om in jouw mailbox te mogen belanden. En ik hoop dat jij ze ook met plezier blijft lezen.

Ben je nog niet ingeschreven en wil je dat nu graag doen? Dat kan hier op de homepagina.

Hartelijke groeten van Sofie van Tuinen in Beweging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *