Bestel nu biologische bloembollen: het kan hier!

Posted on Posted in ecologische tuinen, Flower Challenge, Geen categorie, In de kijker, Tuinen in Beweging, tuinontwerp

Ik heb groot en fijn nieuws: vanaf dit jaar kan je biologische bloembollen kopen bij Tuinen in Beweging!

Bloembollen zijn bij de eersten in het voorjaar om je tuin nieuw leven en kleur te geven. Het is een enorme verrijking voor elke tuin om in de borders en eventueel ook in het gazon bloembollen te zetten. Ik kan het iedereen aanraden! Je zal voelen hoeveel deugd het je doet om tijdens de laatste winterdagen en in de vroege lente deze frisse energiebommetjes te zien bloeien in je tuin! En NU is het dè moment om ze aan te planten in je tuin! En om het je gemakkelijk te maken, kan je ze heel eenvoudig bij Tuinen in Beweging bestellen. Hoe? Je leest het hieronder!

Natuurlijk biologisch!

Het assortiment dat we aanbieden zijn uitsluitend biologische bloembollen. Daar gaan we 100% voor! Biologische bollen zijn gekweekt in een natuurlijke omgeving op een biologisch bedrijf zonder dat er chemische bestrijdingsmiddelen of kunstmest bij zijn komen kijken. Gezonde bollen vol energie dus!  En je geeft er de biologische landbouw een steuntje in de rug mee. Lees hier meer over de teelt en de leverancier.

Bestellen is eenvoudig!

Hoe gaat dat in zijn werk? Hier gaan we!

  1. Je kijkt hier op onze website welke soorten je wil bestellen.
  2. Dit vul je in op het formulier dat je hier vindt.
  3. Nadien krijg je een mail waarin nog eens duidelijk vermeld staat hoeveel je dient te betalen. Van zodra je betaald hebt, is de  bestelling in orde.
  4. Het duurt ongeveer 2 à 3 weken voor je bestelling thuis ontvangt. Je krijgt ook een mini-handleiding met tips voor de aanplanting na de bestelling.

Bestel nu meteen! Bestellen kan nog tot 6 oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *