Lof

Dit is wat klanten zeggen:

Adèle liet haar nieuwe tuin ontwerpen door Tuinen in Beweging:

“We kunnen Tuinen in Beweging zeker aanraden omdat ze een bijzondere manier en aanpak heeft die je persoonlijkheid respecteert, je gevoel en toch op een hele creatieve manier je oorspronkelijke idee en droom van je eigen tuin omzet in de breedst mogelijke zin ervan, bekeken vanuit alle mogelijke invalshoeken.  De meerwaarde zit hem voor ons vooral  in de nauwe samenwerking en het groeiproces.”

Anja volgde de workshop tuinontwerp:

“Wat voor mij erg positief was aan de twee halvedaagse workshop was dat het mij dat duwtje in de rug gaf dat ik nodig had om mijn tuin te gaan opmeten en optekenen en de ideeën gingen als vanzelf aan het rijpen. Daardoor kon ik concrete vragen stellen eens het zover was. Sofie wist mij heel wat belangrijke weetjes mee te geven over specifieke planten, eenjarigen, kruidachtigen en houtachtigen.”

Greta bestelde biologische bloembollen bij Tuinen in Beweging en is geabonneerd op de nieuwsbrief:

“Dag Sofie,  De lente barst uit…Ik stuur je een sfeerfoto van een deeltje van de 200 ‘Papillon Blanc’ narcissen die ik bij jou bestelde vorig najaar en die nu in volle glorie staan te glunderen in mijn boomgaard. Ze zijn subtiel en prachtig. Ik wil je ook nog zeggen dat ik je mailtjes steeds met plezier lees, we zitten op ‘dezelfde golflengte’. Hartelijke groeten, Greta”

Koen over het tuinontwerp dat hij liet maken door Tuinen in Beweging:

“Ik heb echt een superplan gekregen dat mijn verwachtingen overtreft.”

Werner liet een tuinontwerp opmaken voor zijn tuin:

“Ik kan Tuinen in Beweging aan iedereen aanraden! Je kan rekenen op een eerlijke aanpak. Er werd goed geluisterd naar mijn verwachtingen. Ik kreeg een origineel en inspirerend plan voor mijn tuin, waarin ik me meteen kon vinden. Ik apprecieer ook het ecologisch aspect, waarbij elk gebruik van pesticiden wordt vermeden.”

Ingrid liet haar tuin ontwerpen door Sofie:

“Ik vind Sofie een geweldig persoon. Ze straalt een enorme rust uit en ze geeft de cliënt de ruimte en tijde om het proces op zijn/haar tempo te doorlopen. Met raad sta je terzijde. Gewoonweg geweldig om mee samen te werken. Zonder enig “puss” of druk. Ik vond iedere ontmoeting tof en een leerrijk proces. De grote meerwaarde van deze aanpak zijn: haar openheid,  ruimte en respect en haar toffe ideeën. Ik vond de skype gesprekken een goede oplossing voor tussendoor vragen te beantwoorden.”

Anne over de aanleg van haar tuin:

“Dag Sofie, Ik wilde je toch even laten weten dat we heel blij zijn met het prachtige houten terras dat Wouter maakte. Het is super geslaagd. Hierbij een paar fotootjes. Ik voeg ook een foto bij van de bloemenborder. Hij blijft maar bloeien, ongelooflijk.”

Stefanie vroeg advies voor haar tuin en abonneerde zich op de nieuwsbrief van Tuinen in Beweging:

“Dag Sofie, Zo mooi hoe je alles kan verwoorden in je nieuwsbrief! Stefanie”  

 

Ingrid abonneerde zich op de Secret Garden:

“Ik voel dat het nu tijd wordt om de kennis in mij vorm te geven en door te geven. Alleen ik weet nog niet hoe…
Gewoon grappig en leuk dat ons pad nu synchroon loopt.
Ik bewonder je om je moed en kracht om je angst te overwinnen. Je bent een sterke krachtige vrouw.
Lieve groetjes, Ingrid”

Els abonneerde zich op de Secret Garden:

“De Secret Garden zet je op een eenvoudige en krachtige manier in beweging. Het geeft me kleine aandachtspunten om bewuster te leven. Ik leerde er onder andere om op nieuwe maan telkens een intentie te zetten voor die maand en ook leerde ik terug op het ritme van de maan te leven. Dankjewel Sofie!”

B. abonneerde zich op de Secret Garden:

“De Secret Garden inspireert me tot groei. Het is een inspirerende plek met enthousiasme gemaakt en dat lees/voel je. De herkenbaarheid is fijn en geeft rust.”

A. abonneerde zich op de Secret Garden:

“De Secret Garden is super vormgegeven, hele persoonlijke en originele illustraties, heel erg je eigen stem, authentiek, je bent super committed, dat is fijn! Ik zou zeggen, doe zo voort en ik voel er wel veel voor om samen eens iets te doen. Ik voel een gelijkaardige energie en dat voelt goed. Lieve groet, A.”

Dankbaar!

Ik ben zo oneindig dankbaar voor de fijne contacten met mijn klanten. Jullie geven me zoveel zin en enthousiasme om een juweeltje te maken van jullie tuin. Telkens opnieuw wil ik graag al jullie wensen en dromen realiseerbaar maken door mee op zoek te gaan naar de juiste vormen, de juiste plaats, de juiste materialen, … Dank jullie voor jullie vertrouwen!

Verder groeien

Ik vind het zelf heel erg belangrijk om te blijven groeien in mijn vak.

Vanuit een grote drang om altijd bij te leren op alle vlakken,

vraag ik ook steeds feedback aan mijn klanten na het maken van een tuinontwerp, na een cursus of workshop.

Dat geeft me nieuwe inspiratie om mee aan de slag te gaan

en de volgende keer nog betere kwaliteit te kunnen leveren.

Dat nastreven (en op die manier léven) is voor mij heel erg deugddoend en vervullend.

Wil jij mij ook feedback geven? Ik verwelkom je mail op sofiehoste7(at)gmail.com.

"To plant a garden is to believe in tomorrow"

 Audrey Hepburn